Teák

Az élet első hónapjaiban a csecsemő elegendő folyadékhoz jut a szoptatás vagy a tápszeres táplálás útján. A folyadékvesztést csak nagyon meleg időben vagy láz, hányás, hasmenés esetén kell pótolni.

Amint megkezdődik a hozzátáplálás, kívánatos egyéb innivaló adása is, hogy a babának ne legyen székrekedése. A szomjoltó Humana babateák kiválóan alkalmasak erre a célra.

Company MAXXmarketing GmbH

Fontos figyelmeztetés!

A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej, a legegészségesebb táplálási mód számára a szoptatás.

Az élet első 6 hónapjában kizárólagos anyatejes táplálás, szoptatás ajánlott! A kiegészítő táplálás megkezdésére vonatkozó döntést 6 hónapos kor előtt csak csecsemőtáplálásban jártas szakember tanácsára szabad meghozni, a csecsemő egyedi szükségletei alapján! Az anyatej-kiegészítő (elválasztó) tápszerek csak a 6 hónaposnál idősebb csecsemők különleges tápanyagigényét elégítik ki, nem használhatók az anyatej helyettesítésére az élet első 6 hónapjában, és csak részét képezhetik a vegyes étrendnek!

A termékekre vonatkozó receptúrák minimális mértékben változhatnak, ezért mindig a termékcsomagoláson szereplő érték a mérvadó. A tápértékre vonatkozó adatok átlag értékek.